Relacions entorn
Club Vela Mataró
Club Vela Mataró realitza  activitats destinades a l'alumnat escolar, que es basen en l'aprenentatge dels valors de treball en equip, la cultura nàutica i la navegació. Hi participen els alumnes des de 5è EP fins a 4t de l’ESO.
Per veure el conveni entre l'Escola Divina Providència el l'Escola de Vela Mataró feu clic aquí.


Llars de L'amistat CHESHIRE
Fundació Privada sense afany de lucre que té com a finalitat l’ajuda a persones amb discapacitat física i que, per diferents circumstàncies, no poden romandre en el seu entorn familiar. Amb l'objectiu de fomentar entre l’alumnat de accions de compromís cívic, i d’exercici actiu de la ciutadania,  els alumnes de 3r d'ESO hi realitzen el Servei Comunitari. 


Joves Cristians
La Pastoral de l’escola juntament amb algunes parròquies i escoles concertades del nostre municipi, formem part d’un moviment juvenil que de manera conjunta organitzem trobades, sortides, gimcanes, colònies i misses joves. També participem amb la DeleJoveBCN on els nostres estudiant de l’ESO juntament amb altres estudiants d’arreu de Catalunya gaudeixen de les diferents activitats proposades per aquesta entitat.


Escola Salesians de Mataró
La nostra escola és centre adscrit a l’Escola Salesians Sant Antoni De Pàdua de Mataró per cursar estudis postobligatoris de batxillerat.


Fundació Escola Cristiana
Estem adherits a la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya.
Escola Cristiana de Catalunya és la referència de l’ensenyament concertat a Catalunya per presència i implantació, amb més de 260.000 alumnes que representen un 66% de l’alumnat escolaritzat en centres concertats. També volem ser un referent en qualitat i equitat.
El nostre principal valor és el professorat i el personal dels centres, professionals amb vocació, compromesos amb la missió, la visió i els valors de l’escola, ben preparats i en constant actualització i perfeccionament.


Col·lectiu de centres Privats-Concertats i Llars d’infants de Mataró
Formem part del col·lectiu des de la seva fundació.

Càritas Interparroquial de Mataró
L’escola col·labora amb campanyes de recollida d’aliments amb Càritas Interparroquial de Mataró. 


Menjador de Sant Joaquim
L’escola col·labora amb campanyes de recollida d’aliments amb aquesta entitat.


 
 
 
 


Escola Divina Providència
C/Llauder, 30. Mataró.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat

                                         Alexia

Creat per Duma interactiva