Cambridge
PROJECTE CAMBRIDGE
A l’escola Divina Providència som molt conscients de la importància de l’anglès a l’actualitat.  Així doncs, el professorat de llengua anglesa del centre oferim al nostre alumnat la possibilitat, i l’oportunitat, de demostrar i certificar el seu nivell d’anglès amb les proves oficials de Cambridge.
Pels qui encara no sabeu què són aquestes proves o la seva finalitat seguiu llegint aquest text que de ben segur us en resoldrà els dubtes.
Els exàmens de Cambridge són la gamma més important de títols oficials d’anglès per a estudiants.  Aquestes proves són reconegudes a tot el món. Per tant, poden ajudar, gràcies al seu reconeixement internacional , a millorar les oportunitats tant d’estudi com de treball.
Tots els exàmens estan dissenyats per desenvolupar les habilitats comunicatives de l’anglès i avaluen les competències d’expressió oral i escrita, i de comprensió oral i escrita. També avaluen el coneixement del vocabulari i de la gramàtica anglesa.
Per totes aquestes raons de pes animem a l’alumnat de l’escola a presentar-se a la prova que correspongui al seu nivell, ja que, a més d’obtenir un títol oficial profitós pel seu futur, passaran una jornada increïble amb altres companys i companyes amb qui compartiran aquesta inoblidable experiència.
A continuació us anomenem els exàmens que realitzem a la nostra escola: Starters (9-10 anys), Movers (10-11 anys), Flyers (11-12-13), Ket (14-15 anys) i Pet (16 anys).
Per a més informació concreta sobre cada prova cliqueu a l’adreça electrònica següent: https://www.cambridgeenglish.org/es/exams/




 





 
 
 


Escola Divina Providència
C/Llauder, 30. Mataró.
93.798.13.87
a8021235@xtec.cat

                                         Alexia

Creat per Duma interactiva